OVO JE ISTINA O SINOĆNJIM PROTESTIMA! Vučić pokazao zastrašujuće fotografije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 15:56

OVO JE ISTINA O SINOĆNJIM PROTESTIMA! Vučić pokazao zastrašujuće fotografije (FOTO)

Predsednik Srbije nazvao je događaje od sinoć nabrutalnijm nasiljem.

- Sinoć je započet protivzakonit protest neprijavljen policiji. Lica desničarske orjentacije predvodila su demonstrante, a kao povod je iskorišćen korona virus, odnosno mere koje smo uveli u cilju zaštite stanovništva. Desničari i fašisti napadali su više časova policiju i naše institucije. Ne postoji nijedna zemlja na svetu ne bi dozvolila da to prođe nekažnjeno - kaže Vučić.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je istakao da je skup bio dobro i unapred organizovan, kao i da su naše službe na određeni način podbacile.

- Povređeno je 43 policjajaca, zapaljeno pet vozila, a mnogi pripadnici MUP su izbodeni. Korišćene su praćke, kamenice, molotovljevi kokteli i policija je morala da reaguje.

- Ti ljudi nisu govorili o koroni, već o nekakvoj izdaji, 5G mreži i ravnoj zemlji. Oni su proteste najavljivali i za 20. jun pred izbore, pa su to odlagali. Dočekali su priliku da uđu na kratko u Skupštinu i naneli veliku štetu ugledu Republike Srbije - rekao je on.

Predsednik je potom pokazao fotografije povređenih i izbodenih policajaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.