OVO JE FATALNI DETALJ UDESA KOD VLADE SRBIJE: Policija otkrila STRAVIČNU ISTINU, čeka se veštačenje olupine

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2020, 10:49

OVO JE FATALNI DETALJ UDESA KOD VLADE SRBIJE: Policija otkrila STRAVIČNU ISTINU, čeka se veštačenje olupine

Strašna tragedija se dogodila u četvrtak oko šest sati ujutro

Ariljci Nikola Novitović (20) i njegova maćeha Jelena Petković (34) poginuli su, dok su Nikolini otac Rade (42) i polubrat Viktor (2) teško povređeni u stravičnom udesu u centru Beograda!

Oni su BMW-om dovezli malog Viktora u Beograd na zakazanu operaciju, kad su na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Nemanjine proleteli na crveno svetlo, pa udarili u kombi i zabili se u zgradu Vlade Srbije!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Rade i mali Viktor, koji su bili u BMW-u, kao i šestorica muškaraca iz kombija, povređeni su i svi su završili u bolnici!

, a u policiji kažu da je za volanom BMW-a bio Rade.

- Kretali su se Ulicom kneza Miloša, iz pravca Gazele prema centru grada, kada su u punoj brzini projurili kroz crveno svetlo na raskrsnici sa Nemanjinom ulicom. Tu su udarili u kombi pun radnika, koji je išao Nemanjinom od Slavije ka staroj Železničkoj stanici. Udarac je bio strašan, a oba vozila su se odbila ka zgradi Vlade. Svi putnici iz kombija su od siline udarca ispali iz vozila, a BMW se zaustavio tek kad je udario u zid zgrade - kazao je izvor iz policije.

On dodaje da na mestu sudara nisu pronađeni tragovi kočenja, pa će veštačenjem olupine BMW-a biti utvrđeno da li je uzrok nesreće bio neki tehnički kvar.

- Suvozač iz BMW-a Nikola Novitović je na mestu ostao mrtav, dok su njegov otac Rade, maćeha Jelena Petković i mali Viktor ostali zaglavljeni u smrskanom autu, pa su vatrogasci morali da ih izvlače iz olupine. Jelena je zatim podlegla povredama u bolnici. Rade je i dalje u teškom stanju, dok mali Viktor i radnici iz kombija nisu životno ugroženi - rekao je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.