OVIM SU HTELI DA GAĐAJU POLICIJU: Otkrivena taktika huligana, na ovaj način se pripremaju za haos (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 11:13

OVIM SU HTELI DA GAĐAJU POLICIJU: Otkrivena taktika huligana, na ovaj način se pripremaju za haos (FOTO)

Kako saznajemo, huligani navlače te kocke na nekoliko gradilišta oko Narodne skupštine.

Nadležne službe Grada Beograda u saradnji sa policijom pronašle su sakrivene kamene blokove u okolnim kontejnerima sa kojima je sinoć bio pripreman napad na policiju, napisao je na Fejsbuku zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

- Policija je sinoć prilikom pretresa huliganskih i neonacističkih grupa koje su dolazile na skup ispred Narodne skupštine pronašla molotovljeve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koktele i gas maske. Nadležne službe Grada Beograda u saradnji sa policijom pronašle su sakrivene kamene blokove u okolnim kontejnerima sa kojima je sinoć bio pripreman napad na policiju - rekao je Vesić.

Navodno misle da nisu sumjivi jer je u pitanju gradilište.

Tokom dana, iste kocke se ubacuju u kontejnere i onda kada počne napad oni polože kontejnere, vade ploče i gađaju policiju.

Ovo su molotovljevi kokteli koje su sinoć pripadnici policije pronašli kod huligana prilikom pretresa.

Podsetimo, u Beogradu se već nekoliko dana održavaju protesti na kojima desničari i huligani prave haos. Više poripadnika policije je povređeno na zadatku, pokušavajući da održe red i mir u prestonici.

Huligani su napravili veliku štetu na javnoj imovini, zgradi Narodne Skupštine i pločnicima oko nje. Direktno su ugrozili zdravlje građana Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.