OVAKO NEŠTO SAMO PRIRODA MOŽE DA REŽIRA: Snimao galebove, a onda je primetio da nešto VIRI IZ VODE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 15:26

OVAKO NEŠTO SAMO PRIRODA MOŽE DA REŽIRA: Snimao galebove, a onda je primetio da nešto VIRI IZ VODE (VIDEO)

Nije mogao da veruje svojim očima

Vrlo često nam se u životu dogode situacije zbog kojih poželimo da nam je kamera pri ruci kako bismo ih zabeležili, ali neki imaju sreće da snimajući sasvim obične stvari "uhvate" i neverovatne prizore.

Čovek po imenu Bred Rič bio je na brodu na obali Aljaske kad je čuo nešto pored broda. Pretpostavio je šta bi taj zvuk mogao biti i odlučio je da izvadi svoju kameru i da snimi ceo događaj. Prvo je snimao ogromni broj galebova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji lete iznad mora.

Nakon minut snimanja galebova, okrenuo je kameru prema levo i uspeo da snimi otprilike 15 grbavih kitova kako vire sa svojim glavama iz vode. Nalazili su se samo nekoliko metara od broda, a Bred nije mogao da veruje svojim očima.

Ono što je sve koji su pogledali oduševilo i nasmejalo je Bredovo uzbuđenje i reakcija na situaciju koju može samo priroda da izrežira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.