OVAJ VOZAČ JE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Zgroženi putnici ga sve vreme SNIMALI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAJ VOZAČ JE "ZAPALIO" DRUŠTVENE MREŽE: Zgroženi putnici ga sve vreme SNIMALI! (VIDEO)

Vozač skoro sve vreme gleda u mobilni i tek povremeno baci pogled na put

Snimak vozača koji kuca poruke na mobilnom telefonu dok vozi autobus, šokirao je putnike, ali i korisnike društvenih mreža gde se masovno deli.

Kako se navodi, reč je o vozaču "Niš-ekspresa", ali na snimku se ne vidi o kom prevozniku je reč. Ono u šta nema sumnje je da je ovaj neodgovorni vozač doveo u opasnost ne samo svoj, već i živote putnika i drugih učesnika saobraćaja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Dok jednu ruku drži na volanu, drugom rukom kuca sms poruke, i tek naizmenično pogleda na put.

Autobusi "Niš-ekspresa" često se pominju kao "akteri" raznih incidenata. Najstrašnija nesreća u kojoj je učestovalo vozilo upravo ove firme bila je ona na pružnom prelazu u decembru, kada je živote izgubilo sedam osoba, a povređeno je još 29 putnika.

Fatalne posledice imala je i nedavna saobraćajna nesreća u koju je ponovo bio uključen autobus iste firme. Četiri osobe su poginule, a šestoro je povređeno kada su se krajem april u selu Barlovo na putu između Kuršumlije i Prokuplja sudarili autobus "Niš-ekspresa" i kamion koji je vozio na relaciji Minhen-Kosovo i Metohija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.