OVAJ PRIZOR VEOMA JE OBRADOVAO NjEGOVE FANOVE: Fotka na kojoj Darko Lazić stoji na nogama oduševila je sve!

Izvor: Večernje novosti, 05.Jan.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAJ PRIZOR VEOMA JE OBRADOVAO NjEGOVE FANOVE: Fotka na kojoj Darko Lazić stoji na nogama oduševila je sve!

Poznati folk pevač Darko Lazić napustio je danas banju u Mladenovcu kako bi Božić proveo sa porodicom u rodnom Brestaču. Poznati folk pevač Darko Lazić napustio je danas banju u Mladenovcu kako bi Božić proveo sa porodicom u rodnom Brestaču.Pevač je u dogovoru sa lekarima odlučio da Božić provede u porodičnom domu sa svojim najbližima.Darko je prilikom izlaska iz banje bio raspoložen i nasmejan, a ovom prilikom prvi put je pred kamerama ustao iz kolica i stao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na noge.- Radujem se i te kako što ću Božić provesti u Brestaču. I ove godine će biti izvlačenja novčića iz česnice, to se podrazumeva - rekao je Darko tom prilikom, a fotografija koju je na društvenoj mreži Instagram objavio Lazićev prijatelj i vozač Miljan Vračević oduševila je pevačeve fanove.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Darko Lazić na nogama! O ovoj fotografiji svi pričaju!

Izvor: Svet plus, 05.Jan.2019

Poznati folker napustio je danas Selters banju u Mladenovcu kako bi Božić proveo sa porodicom u rodnom Brestaču, a nakon toga se vraća na rehabilitaciju. Darko Lazić na nogama! O ovoj fotografiji svi pričaju!..Porodica je došla po Darka, a on je veoma ponosan na svoj napredak i vrlo raspoložen...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.