OTVARAJU SE ŠKOLE U SRPSKOJ! Dodik izneo ohrabrujuću vest

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 15:52

OTVARAJU SE ŠKOLE U SRPSKOJ! Dodik izneo ohrabrujuću vest

Škole će se otvoriti kako je i predviđeno

Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, rekao je da nastavu u školama treba vratiti od ponedeljka, kako je i predviđeno.

- Škole treba vratiti od ponedeljka, ali dati i jasne preporuke školama i lokalnim zajednicama - rekao je Dodik.

Istakao je da je potrebno zaštiti učenike i nastavno osoblje.

Dodik je to rekao u zgradi Vlade Republike Srpske, gde je u toku sastanak zvaničnika Srpske sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predstavnicima institucija, gradonačelnicima i rukovodiocima bolnica s ciljem sagledavanja stanja u vezi s pogoršanom epidemiološkom situacijom.

Dodik je istakao da je smanjenje radnog vremena u ugostiteljskim objektima neophodna mera.

Ocenio je da se mora pooštriti inspekcijski nadzor.

 - Nećemo uvoditi vanredno stanje, ali tražimo poštivanje mera koje se donose. Trebamo se boriti za to da se ne zatvore granice - rekao je Dodik.

Istakao je da je pre sat vremena razgovarao s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, te da neće biti zatvaranja granica između Srpske i Srbije.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.