KRAJ DRAME U BARU: Antiteroristička jedinica uklonila sumnjivi predmet (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ DRAME U BARU: Antiteroristička jedinica uklonila sumnjivi predmet (VIDEO)

Paket obmotan trakom iz kojeg vire žice

Tim Specijalne antiterorističke jedinice uklonio je eksplozivnu napravu sa raskrsnice Bulevara 24. novembra i Makedonske ulice kod "Tri kule" u Baru.

Pregazila Miloša i Snežanu iz Srbije na PEŠAČKOM PRELAZU: OBRT u slučaju bahate Crnogorke (FOTO)

Centar Bara blokiran je od 15 sati, kada je policiji stigla prijava da je na raskrsnici primećen paket obmotan trakom iz kojeg vire žice, za koji se sumnja da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je eksplozivna naprava.

Prema nezvaničnim saznanjima, bomba je bila prikačena za vozilo, a u jednom trenutku u toku vožnje je otpala.

Stručnjaci crnogorske Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) danas su u Baru s ulice uklonili sumnjivi predmet, zbog kojeg je centar grada bio blokiran nekoliko sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bar, antiteroristička jedinica uklonila sumnjivi predmet

Izvor: RTS, 29.Avg.2018

. Stručnjaci crnogorske Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) danas su u Baru s ulice uklonili sumnjivi predmet, zbog kojeg je centar grada bio blokiran nekoliko sati.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.