OTKRIVENO ZAŠTO JE SERGEJ BEŽAO POSLE UDESA: Trifunoviću nađen kokain u krvi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO ZAŠTO JE SERGEJ BEŽAO POSLE UDESA: Trifunoviću nađen kokain u krvi!

Kurir navodi da je Sergej odbijao da preda urin na analizu, pa je upućen u jednu beogradsku kliniku da izvadi krv.

Sergeju Trifunoviću, lideru Pokreta slobodnih građana (PSG), pronađen je kokain u krvi posle sudara koji je u ponedeljak uveče izazvao na Novom Beogradu, kada je udario u autobus GSP i potom pobegao s lica mesta, nezvanično saznaje Kurir.

Trifunović je tek nakon tri sata od udesa otišao u policijsku stanicu u Savskoj ulici i, kako je objavio na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama, alko-test je pokazao da je imao nula procenata alkohola, ali kada mu je izvađena krv i urađena analiza, otkriveno je da u krvi ima tragova kokaina, saznaje Kurir. Nezvanično, Sergej je prethodno odbijao da preda urin na analizu, pa je zbog toga upućen u jednu beogradsku kliniku da izvadi krv.

Podsetimo, u ponedeljak u 20.55 na novobeogradskom Bulevaru Mihajla Pupina, u blizini benzinske pumpe "Dejton", Trifunović je iz zasad nepoznatih razloga prešao svojim "reno meganom" u desnu, zaustavnu traku, a potom udario u zadnji levi deo autobusa.

Sergej je potom pobegao s lica mesta, pravdajući se na društvenim mrežama „da nije sačekao policiju jer je morao da ide kući da otključa majstorima vrata i nahrani mačke“, kao i da je rekao vozaču autobusa da će se potom vratiti.

Trifunovićev pokušaj izbegavanja odgovornosti u udesu javnosti je dodatno zasmetao naročito zbog toga što on sebe predstavlja kao velikog borca za pravdu, pa tako stalno govori o slučaju saobraćajne nesreće na rampi kod Doljevca u kojoj je poginula Stanika Gligorijević, dok je direktor „Koridora“ Zoran Babić povređen. Upravo to su mu mnogi zamerali i juče, tvrdeći da posle ovoga ni sam nema kredibilitet da kritikuje bilo koga i da je njegovo ponašanje krajnje licemerno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.