OTKRIVENO TAJNO SKROVIŠTE KIM DŽONG UNA: Odali ga satelitski snimci - severnokorejski lider pobegao od korone i poplava (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 17:34

OTKRIVENO TAJNO SKROVIŠTE KIM DŽONG UNA: Odali ga satelitski snimci - severnokorejski lider pobegao od korone i poplava (FOTO)

Plovilo, nazvano i "plutajućm zabavnim parkom", sadrži dva vodena tobogana, olimpijski bazen i salon na više spratova.

Na satelitskim snimcima Planet Labsa, američke javne firme za satelitsko snimanje Zemlje sa sedištem u San Franciscu, uočena je jedna od tajanstvenih superjahti Kim Džong Una parkirana u blizini tajnog odmarališta na obali Severne Koreje, piše Metro.

Satellite images reveal Kim Jong Un’s luxury yacht at a secret beach resorthttps://t.co/VfrOYSShaC
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— amornsrisang (@AAmornsrisang) August 12, 2022

Ogromno plovilo od 55 metara uočeno je na poluostrvu Hodo, severno od Vonsana, između 3. i 5. avgusta.

Smatra se da je to prvi put da je superjahta, koja ima prepoznatljiv crveni krov, stigla u letovalište, do kojeg je moguće doći samo morem ili malim putevima daleko od većih gradova.

BONUS VIDEO: SKANDAL U AVIONU Posada u obroku pronašla GLAVU ZMIJE
Pogledaj vesti o: Poplave,   Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.