OTKRIVEN MOTIV UBISTVA NA BUVLJAKU I NAPADA U BOLNICI Bivši muž branio ženi da viđa decu, njena rodbina odlučila da UZME PRAVDU U SVOJE RUKE

Izvor: Press, 08.Nov.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVEN MOTIV UBISTVA NA BUVLJAKU I NAPADA U BOLNICI Bivši muž branio ženi da viđa decu, njena rodbina odlučila da UZME PRAVDU U SVOJE RUKE

Fejhmi Bejzaku (55), osumnjičen da je nožem ubio Berišu Bedžeta (62) 30. oktobra na buvljoj pijaci u Subotici, prebačen je iz subotičke Opšte bolnice u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, saznaje "Blic". On se još nalazi pod nadzorom lekara zbog povreda koje su mu na pijaci zadali bliski članovi porodice ubijenog Bedžeta.
Foto;blic
Zamenik višeg javnog tužioca Branislav Rankov saslušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je sina Fejhmi Bajzakua, koji je, takođe povređen u napadu. Nakon što je došlo do obračuna na pijaci i porodice oba muškarca su otišle u bolnicu gde su oni prevezeni. Fejhmijev stajao je kod Hitnog odeljenja i čekao informacije o ocu kada je na njega nožem nasrnuo državljanin Nemačke S. H. (33), blizak Bedžetu, i naneo mu teške povrede.
Foto: Biljana Vukčković / RAS Srbija

Napadač S. H. se, zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, nalazi u pritvoru. Kako saznajemo, on se na saslušanju kod tužioca branio ćutanjem.
Napad zbog zabrane viđanja dece?
Iako se u početku čulo da je sukob porodica koje su se srele na Buvljaku prouzrokovalo to što jedna strana nije ispoštovalo drugu po dogovoru da se ćerka i zet venčaju, „Blic“ saznaje da su uzrok ubistva i tuče zajednička deca rastavljenih supružnika.
Foto: Biljana Vukčković / RAS Srbija
Subotica, ubistvo, pijaca
Naime, pre godinu i po dana došlo je do razvoda posle kog je petoro dece živelo sa ocem, a dvoje sa majkom. Otac nije dozvoljavao ženinoj rodbini da viđaju decu, što su deda, ali i drugi članovi te prorodice, teško podnosili. 
U okviru sudskog postupka za pokušaj teškog ubistva u bolnici biće saslušani svedoci,  medicinski radnici i policajac koji j pucao dva puta u vazduh i tako sprečio da čovek bude ubijen.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.