OTKRIĆE SVE NJEGOVE TAJNE Noćna mora Zorana Marjanovića ulazi u Zadrugu

Izvor: Blic, 09.Sep.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIĆE SVE NJEGOVE TAJNE Noćna mora Zorana Marjanovića ulazi u "Zadrugu"

Tek što je počeo rijaliti "Zadruga", produkcija učecnicima zakuvava čorbu. Muž tragično ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zoran Marjanović, uskoro bi zaista mogao da doživi šok kada u rijaliti uđe žena koja je njegova noćna mora!

Naime, kako navodi "Telegraf", ukućanima će se uskoro pridružiti Rada Matić koja je javnosti postala poznata nakon što je obelodanila da se mesecima dopisivala s Marjanovićem, a čak je priču i dokumentovala porukama koje joj je on >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slao.

Potom je Rada u više navrata pretila Zoranu da će ga poslati u zatvor... kao i da je on "gotov" ako ona progovori. Međutim, pomirenje je palo kada je Matićeva javno podržala Zoranovo učešće u "Zadruzi". Bez obzira na sve, Zoranu sigurno neće biti prijatno da Radu vidi u rijalitiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.