OTIŠLA DA UPOZNA MOMKA SA APLIKACIJE, NAŠLI JE MRTVU I RASPORENU! Porodica u šoku, uhapšen student medicine (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 18:45

OTIŠLA DA UPOZNA MOMKA SA APLIKACIJE, NAŠLI JE MRTVU I RASPORENU! Porodica u šoku, uhapšen student medicine (VIDEO)

Student medicine uhapšen je zbog ubistva i uzimanja organa Meksikanke koja je otputovala da se sastane sa njim u Peru nakon što su se upoznali na internetu.

Blanka Arelano (51), upoznala je Huana Pabla Hesusa Viljafuertea (37) na aplikaciji za upoznavanje i kroz zajedničko interesovanje za video igrice započeli su virtuelnu vezu pre nego što je ona pristala da ga poseti u Peruu.

Ona je 27. jula otputovala u Huačo kako bi se sastala sa studentom na Univerzitetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hoze Faustino Sančez. Bila je u stalnoj komunikaciji sa svojom porodicom u Meksiku, gde je izgledalo kao da sve ide dobro. Ali poslednji njihov kontakt sa Blankom Arelano bio je 7. novembra i nakon toga se njena porodica veoma zabrinula.

Policía investiga sí restos hallados en mar de Huacho pertenecerían a ciudadana mexicana des aparecida hace 7 días. Blanca Arellano Gutiérrez llegó el 27 de julio tras conocer a Juan Pablo Jesús Villafuerte Pinto hace más de dos años a través de juegos Fortnite. pic.twitter.com/sAQNiJBlsn

— Verónica Linares (@VeroLinaresC) November 14, 2022

Njena nećaka Karla Arelano je nakon nestanka tvitovala: "Kako su meseci prolazili, moja tetka mi je govorila da je srećna, opuštena i da veza ide veoma dobro. Nikada nisam mislila da ću biti u ovoj situaciji, ali danas tražim vašu podršku da proširim ovu objavu i pronađem jednu od najvoljenijih i najvažnijih ljudi u mom životu."

U redovnim ažuriranjima na Tviteru pisala je o tome kako su njeni strahovi porasli zbog bezbednosti njene tetke nakon komunikacije sa Viljafuerteom, koji je bio njen jedini kontakt u Peruu.

Blanca Arellano, în vârstă de 51 de ani, din Mexic, a cunoscut un bărbat peruan prin intermediul unei aplicații, iar după câteva luni de discuții online, a decis să călătorească pentru a-l întâlni.

amilia femeii a spus că ea a zburat la Lima pe 31https://t.co/Nslar6d2NP pic.twitter.com/dEi9ocTDtI

— Stiri din Bucovina (@stiridinbucov) November 26, 2022

- Odlučila sam da komuniciram sa Huanom P. jer je on bio jedini kontakt koji je imala u toj zemlji i tu je pokrenut naš strah - rekla je ona.

Zatim je objavila poruku od Viljafuertea u kojoj je rekao da je Blanka odlučila da se vrati u Meksiko. Njegova poruka koju je Karla objavila na Tviteru glasila je: "Istina je da već nekoliko dana ništa ne znam, odlučila je da ode, nisam mogao da joj pružim život kakav je želela i jednostavno rečeno, dosadio sam joj. Otišla je u Limu da pronađe kartu za Meksiko i to je za mene bio kraj. Nadam se da je dobro, ne znam ništa više."

Zatim su 9. novembra ribari u Huačou pronašli ostatke raskomadane žene sa rukama, glavom i drugim delovima tela kako leže na plaži. Peruanska policija je tada pokrenula istragu, uključujući pretres kuće u kojoj se veruje da se ubistvo dogodilo. Viljafuerte je uhapšen i sada se nalazi u pritvoru od devet meseci dok se slučaj nastavlja. Peruanske pravosudne vlasti objavile su na Tviteru: "Pravosuđe je utvrdilo da postoji osnova za devetomesečni pritvor za Huana Pabla Viljafuertea Gutijereza."

Mexican woman Blanca Arellano who travelled 5000km for online date killed, organs harvested https://t.co/R7ks5rrrfA via @newscomauHQ

— gail simmons (@jurylady5) November 26, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.