OTIŠAO SA SVADBE PRAVO U SMRT! Jezivi detalji nesreće u kojoj je poginuo Aleksandar (23)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTIŠAO SA SVADBE PRAVO U SMRT! Jezivi detalji nesreće u kojoj je poginuo Aleksandar (23)

Usled sletanja s puta i prevrtanja auta, mladić je poginuo na licu mesta, a njegovu smrt Hitna pomoć konstatovala je u 2.45

Aleksandar P. (23) iz Prugova kod Požarevca, koji je poginuo rano jutros u udesu kod ljubičevske petlje, te noći je bio u restoranu "Vitez" u Požarevcu, na svadbi svog komšije.

Oko dva sata je krenuo u grad, a potom kući, a njegovu smrt lekari su konstatovali u 2.45. Da li je on imao alkohol u krvi, znaće se po završetku obdukcije, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je naložio tužilac.

Podsećamo, mladić je nastradao kada je izgubio kontrolu nad volanom vozila BMV 320, usled klizavog kolovoza i neprilagođene brzine, a onda sleteo s puta.

Prilikom sletanja, auto se prevrnuo, što je izazvalo trenutnu smrt. Ekipa Hitne pomoći, koja je ubrzo stigla na lice mesta, mogla je samo da konstatuje smrt vozača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.