OTAC JE STALNO TAMO, NADA SE DA ĆE MU SIN PREŽIVETI Porodica očajna nakon užasne nesreće kod Vladičinog Hana

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 16:38

"OTAC JE STALNO TAMO, NADA SE DA ĆE MU SIN PREŽIVETI" Porodica očajna nakon užasne nesreće kod Vladičinog Hana

Dečak je prebačen u KC Niš.

Otac D. D. koji je u ponedeljak slučajno pregazio sina (8) džipom "BMW X3" na proslavi seoske slave u Jastrepcu kod Vladičinog Hana, ne odvaja se od dečakove postelje, otkriva izvor.

Da podsetimo, D.D. je sina udario dok je mališan vezivao pertlu, a on pokušavao da parkira džip. Dečak je prebačen u KC Niš, gde se lekari bore za njegov život i priključen je na mehaničku ventilaciju.

- Otkako je dete primljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bolnicu, roditelji ne izlaze iz kliničkog centra. Otac je stalno tamo, nada se da će mu sin preživeti. Svi se mole da mališan preživi i da mu lekari spasu život - kaže izvor.

Meštani sela navode da je porodica očajna.

- Ljudi su van sebe, ne možemo ni da zamislimo kako im je - pričaju stanovnici Letovišta iz kog je porodica rodom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.