OTAC I SIN PALI NAKON DOJAVE U Zvečanu uhapšene dve osobe, zaplenjeno oružje, falsifikovana dokumenta i POLA KILE DROGE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2022, 01:45

OTAC I SIN PALI NAKON DOJAVE U Zvečanu uhapšene dve osobe, zaplenjeno oružje, falsifikovana dokumenta i POLA KILE DROGE

Dve osobe su uhapšene u Zvečanu pošto je u automobilu jedne od njih pronađeno skoro pola kilograma supstance za koju se sumnja da je kokain.

Sumnjiva supstanca - 453 grama, pronađena je ispod sedišta automobila kojim je upravljao J.A., saopštila je policija.

Pretresom kuće osumnjičenog J. A., u sobi njegovog sina M. A., pronađeni su pištolj, municija, 2,71 gram marihuane, prazne kese koje se koriste za pakovanje narkotičnih supstanci, SIM kartica, službena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << isprava za koju se sumnja da je falsifikovana, dokument Sindikata srpske policije sa fotografijama osumnjičenog M. A.

Zaplenjen je i automobil "opel zafira".

Protiv dvojice osumnjičenih pokrenut je postupak za neovlašćenu kupovinu, držanje, promet i stavljanje u promet opojnih droga, psihotropnih supstanci, posedovanje i neovlašćeno držanje oružja i falsifikovanje isprave.

Tužilac je osumnjičenima nakon saslušanja odredio zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.