OSUMNJIČENI BEOGRAĐANIN NEGIRAO KRIVICU: Tvrdi da su supruga i njena ćerka IZMISLILE silovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2018, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSUMNJIČENI BEOGRAĐANIN NEGIRAO KRIVICU: Tvrdi da su supruga i njena ćerka IZMISLILE silovanje

Osumnjičeni izneo svoju odbranu na saslušanju

Beograđanin koji je uhapšen zbog sumnje da je mesecima zlostavljao svoju suprugu, ali i više puta silovao njenu maloletnu ćerku (15), saslušan je u Višem tužilaštvu, gde je negirao krivicu.

Policija je protiv njega podnela krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje na silovanje i nasilje u porodici, ali je on na saslušanju pred tužiocem odbacio sve optužbe.

- Nisam tukao, maltretirao ni zlostavljao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suprugu, niti sam njenu petnaestogodišnju ćerku silovao u proteklih godinu dana. Sve su izmislile - tvrdio je, navodno, na saslušanju osumnjičeni.

U krivičnoj prijavi koja je podneta protiv uhapšenog navedeno je da se sumnja da je silovanje izvršio u periodu od polovine 2017. do maja ove godine nad maloletnicom u više navrata, tako što ju je pretnjama i ucenama primoravao da imaju odnose.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.