OSUDjEN JER JE MALTRETIRAO ZENU Draga moja zeno glupa kupus detetu nisi kupila

Izvor: medio.rs, 31.Avg.2017, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSUDjEN JER JE MALTRETIRAO ZENU Draga moja zeno glupa kupus detetu nisi kupila

Zaječarac kažnjen sa šest meseci zatvora jer je supruzi pretio sms porukama!

Osnovni sud u Zaječaru doneo je pravnosnažnu presudu na osnovu koje se A. K. iz okoline Boljevca osuđuje na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

A. K. je svojoj nevenčanoj supruzi pretio tako što joj je slao sms poruke pretećeg sadržaja. Pretio je mučenjem, ubistvom, slao uvrede.

Delove sadržaja poruka koje je A. K. slao svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << supruzi prenosimo u celosti, doslovce, sa sve greškama u pravopisu:

- E ovako ćemo moja ženo glupa, pošto si mutava postala, pare detetove si potrošila, kupus i druge potrebe detetu nisi kupila... Kad je nevaljam ti ćeš krv da propišaš zbog deteta neće da dočekaš novu godinu što mu želiš sve najgore zbog mene ili sama ćeš dase unuštiš. Zavisi od tebe detetov život dali će i nadalje da odraste uz oca i majku ili je kraj svemu ljubim vas i volim... - navodi se u porukama koje je A. K. slao svojoj supruzi.

- Ovo je moja i tvoja lična prepreka i za njega i za nas nema više dalje... Nepišem ti više i nezovem te toće da bude kunem ti se u sva tri deteta sve zavisi od tebe dali kuća se zatvara - nastavljao je sa pretnjama osuđeni, inače povratnik.

A. K. koji je već osuđivan za nasilje u porodice, branio se na sudu da nije ozbiljno mislio to što je napisao i da se kaje.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.