Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 10:56

"OSTAVLJAO TRAGOVE, MEŠTANI GA OGOVARALI" Oglasio se inspektor - Džonić imao dobar plan, ali ovih PET GREŠAKA mu došlo glave

Novi detalji iz istrage, navodi se da je osumnjičeni Goran Džonić do samog hapšenja učestvovao u potrazi za ubicama, zbunjivao policajce i namerno skretao istragu.

Slučaj ubistva tročlane porodice Đokić ne prestaje da intrigira javnost.

Inspektor u penziji Bratislav Timotijević izjavio je da je policija za veoma kratak rok uspela da pribavi dokaze koji će biti važn8i u daljem toku istrage.

- Kad smo se prvi put videli i razgovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre desetak dana bili smo svedoci da je istraga tek krenula. Za relativno kratak vremenski period policija je uspela da otkrije izvršioca, da dobije osnovanu sumnju, da pribavi biološke tragove i da obezbedi druge materijalne dokaze koji će biti veoma važni u daljem toku istrage. Zaista, odajem veliko priznanje trudu i radu policijskih službenika koji su učestvovali i učestvuju u ovom slučaju - Bratislav Timotijević, inspektor u penziji.

Timotijević je objasnio kojih je to 5 ključnih grešaka počinioc zločina napravio.

- Svi oni koji idealni zločini postoje, ne postoje. Kad tad se nešto pronađe i otkrije. Zna se šta se i ko je nešto uradio, ali ne mogu da se pribave dokazi. Mnogo je sada rasvetljenija situacija, u svakom slučaju da smo bili u krivu kad smo govorili da se radi o profesionalcu. Počinioc je dosta grešaka, dosta je tragova ostavio, mala je sredina, ljudi se znaju i ogovaraju, njegovo ponašanje, sve je to uticalo da možemo da sada imamo osumnjičenog. Ostaje na tome da vidimo da li će se pojaviti neki nov suizvršioc - objasnio je Timotijević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.