OSAM godina pokušavam da dokažem da majka zlostavlja dete

Izvor: Prva.rs, 22.Nov.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"OSAM godina pokušavam da dokažem da majka zlostavlja dete"

Ovo dete danas ima 11 godina i trenutno živi sa ocem iako je majka zakonski staratelj. Kod oca živi zato što je izmešten odlukom policije i tužilaštva.
Dete ne želi da živi sa majkom i samo želi da ga neko sasluša od zvaničnih institucija. Sud i dalje pokušava da dete vrati majci.
Poslednji pokušaj vraćanja deteta majci se pretvorio u haos u samoj sudnici.
Zastupnici su tražili da se prekine pokušaj vraćanja deteta majci, jer se sve pretvorilo u zlostavljanje deteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << od strane institucija.
Otac deteta navodi da su majka i sudija, svesno i sa umišljajem izvršili krivično delo nasilje u porodici prema detetu, tako što je sudija dozvolila majci da u sudnici svojim bezobzirnim ponašanjem sprovodi psihičko nasilje nad detetom.

Sudija je odbila da se izuzme iz daljeg postupanja u predmetu iako je znala da je protiv nje podneta krivična prrijava, i da je od tog momenta u sukobu interesa, čime je počinila krivično delo Kršenje zakona od strane sudije.
Sud je odbio zahtev za izuzeće sudije.
Otac deteta 8 godina pokušava kroz institucionalnu borbu da dokaže da je dete zlostavljano od strane majke. Nema kome se nije obraćao od institucija i priložio snimke kao dokaze zlostavljanja, lekarske nalaze povreda deteta, mišljenja veštaka, dokaze o nepravilnostima o radu nadležnog Centra za socijalni rad... U međuvremenu je ocu izrečena kazna zatvora, zbog odbijanja da dete preda majci.
O brojnim nepravilnostima, kršenju zakona, procedura i zanemarivanju interesa deteta od strane institucija, kroz dokumentovane dokaze, govori otac, sakrivenog identiteta.
Celu emisiju možete pogledati OVDE.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.