Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 18:16

OPSADNO STANJE U RITOPEKU: Policija blokirala ulicu u kojoj je kuća Velje Nevolje

Belivuk i još 20 članova njegove kriminalne grupe osumnjičenih za ubistva

Beogradska policija blokirala je ulicu u Ritopeku u kojoj se nalazi kuća Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

, iznude i otmice, nalazi se u pritovru od 4. februara tekuće godine.

Pretpostavlja se da je policija danas ponovo započela prikupljanje novih dokaza u vikendici Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Ritopeku. U ovom trenutku, postoji sumnja da su još dvojica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nestalih muškaraca završila u oovoj kući smrti, gde su ubijeni.

Dvospratna kuća u kojoj je, kako se sumnja, Belivuk zajedno sa svojim saradnicima mučio i ubio Milana Ljepoju, Gorana Veličkovića Goksija i Zdravka Radojevića, nalazi se u zabačenom delu Ritopeka, u ulici koja broji tek nekoliko kuća, mahom vikendica.

Opasana je betonskom ogradom visine od čak dva metra, tako da sakriva prizemlje i prednji deo dvorišta, koji je veličine koliko i trem.

Velja Nevolja, kako pričaju meštani, počeo je u ovaj kraj da dolazi u leto 2019. godine, nakon što je Vlada Draganić, koji je uhapšen zbog sumnje da je bio član Nevoljine grupe, otišao iz kuće u kojoj je živeo više od deceniju.

Kako je do sada utvrđeno, grupa Velje Nevolje namamila je Ljepoju na sastanak u kuću u Ritopeku, a kamere koje stoje na kući i na banderi poslednji put su snimile kako Ljepoja kolima ulazi u dvorište i nikada nije snimljen kako odatle izlazi.

U dokumentima tužilaštva otkriveno je i da su u kući u kojoj su ubili "Pink Pantera" zapalili njegovu garderobu, kiselinom pokušali da istope delove tela, a različitim hemikalijama čistili kuću od krvi kako bi uništili tragove. Osim Belivuka i Miljkovića, kako smatra tužilaštvo, u ovom ubistvu učestvovali su i Dejan Tešić, vlasnik vikendice u Ritopeku Vlado Draganić, kao i nekoliko osoba.

Od hapšenja grupe Velje Nevolje ispred kuće u kojoj su se dešavali jezivi zločini nalaze se pripadnici Žandarmerije. Kako pričaju komšije, oni su tu 24 sata dnevno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AUTOMOBILI POD PRATNJOM POLICIJE STIGLI U RITOPEK Opsadno stanje u vikendici u kojoj je ekipa Velje Nevolje mučila i ubijala žrtve (VIDEO)

Izvor: Blic, 22.Apr.2021

Sedam policijskih automobila prošlo je oko 19.30 sati kroz beogradsko naselje Ritopek u kojem je danas pravo opsadno stanje. Kako smo saznali, pripadnici MUP-a su od 12 sati u dvorištu i oko vikendice vođe kriminalne grupe "Principi" Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.