OPSADNO STANJE PRED SUDOM: Nastavlja se suđenje Belivuku i Miljkoviću, Žandarmerija dežura ispred zgrade

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 04:31

OPSADNO STANJE PRED SUDOM: Nastavlja se suđenje Belivuku i Miljkoviću, Žandarmerija dežura ispred zgrade

U sud je ušao i poznati beogradski advokat Nemanja Govedarica, branilac optuzrnog Dejana Tešića.

Pred Specijalnim sudom u Beogradu trebalo bi danas da bude nastavljeno suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkiviću i ostalim optuženima za pet brutalnih ubistava, otmice i silovanje.

Odbrana je juče počela sa uvodnim izlaganjima i predlaganjem dokaza, a jedan od zahteva pred početak suđenja bio je da se iz spisa predmeta izuzme skaj komunikacija.

I >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas ispred suda dežuraju pripadnici Žandarmerije, a optuženi su u Centralno zatvoru u dva konvoja pod pratnjom policije stigla su u zgradu u Ustaničkoj.

Dvadesetak minuta pred početak zakazanog suđenja, stigla je i Slađana Sekulić, jedina žna koja je optužena da je bila pripadnica zloglasnog klana.

Inače, na optuženickoj klupi je i njen suprug, bivši policajac Dragan Sekulić, koji je promenio ime u Vlado Georgiev.

Kako se aznaje, supružnici u boksu za optužene sede na različitim stranama i zatvorska straža im ne dozvoljava bilo kakvu komunikaciju, pošto je on i dalje u pritvoru.

U pratnji advokatice, da prisustvuje suđenju stigla je i Jelena Veličković, supruga ubijenog Gorana Veličkovića Goksija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.