OPREZ! Zbog mraza i poledice na putevima budite PAŽLJIVI, teretnjaci čekaju VIŠE SATI na izlazu iz zemlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ! Zbog mraza i poledice na putevima budite PAŽLJIVI, teretnjaci čekaju VIŠE SATI na izlazu iz zemlje

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja

Zbog jakog mraza i pored maksimalne angažovanosti dežurnih putara, ovog jutra potrebna je oprezna vožnja, saopštio je AMSS.

Zadržavanja teretnih vozila na izlazu iz zemlje je na Batrovcima oko 420 minuta, Šidu oko 300 minuta, Kelebiji oko 120 minuta, a na Horgošu oko 90 minuta.

Magla smanjuje vidljivost povremeno i ispod 100 metara, a najzastupljenija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u severnim i centralnim delovima Srbije, saopštio je AMSS.

Ovakve vremenske prilike uslovljavaju i česte saobraćajne nezgode, proklizavanja vozila, kao i izletanja sa kolovoza, ali se skreće pažnja vozačima i na opasnost od preloma grana i stvaranja mogućih oštećenja na vozilu.

.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših GP trenutno nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.