OPREZ VOZAČIMA: Magla i mokar kolovoz otežavaju vožnju na ovim deonicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 07:43

OPREZ VOZAČIMA: Magla i mokar kolovoz otežavaju vožnju na ovim deonicama

AMSS uputio upozorenje

Srbiji će danas povremeno slaba kiša i mestimično mokri kolovozi usporavati vožnju, saopštio jer Auto-moto savez Srbije.

Metereolozi prognoziraju češću pljuskove u severnim i centralnim krajevima zbog čega će vozačima koji koriste ove puteve biti potrebna veća opreznost.

Magla otežava vožnju na jugu i jugoistoku Srbije, a najgušća je u grdeličkoj klisuri.

Tokom popodneva očekuje se veći broj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozila i pojačan saobraćaj koji može usloviti usporenu vožnju na mestima gde su radovi u toku, a posebno na onim najfrekventnijim pravcima na kojima zbog većeg broja vozila i smanjenog protoka najčećšće dolazi do formiranja kolona. Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na graničnom prelazu Horgoš na izlazak iz zemlje čekaju sedam sati.

Teretnjaci na Kelebiji čekaju pet sati, na Batrovcima četiri, a na Šidu dva sata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.