OPRAŠTANJA OD UBIJENOG AMERIKANCA NIŽU SE NA MREŽAMA Gavine, počivaj u miru i Srbija je volela tebe (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 15:28

OPRAŠTANJA OD UBIJENOG AMERIKANCA NIŽU SE NA MREŽAMA "Gavine, počivaj u miru i Srbija je volela tebe" (FOTO)

Mnogo mi je žao jer je većina gledala da ga samo iskoristi. Gavine, počivaj u miru i Srbija je volela tebe, napisao je potresnu poruku jedan korisnik Instagrama.  

Poznanici američkog državljanina Gavina Glima koji je ubijen na Zvezdari u utorak, oprostili su se od njega preko popularne Instragram stranice Moj Beograd i naveli da je on voleo našu zemlju.

Da podsetimo, V.Đ. (57), M.J.(38) i R.B. (35) osumnjičeni su za teško ubistvo Glima. Naime, sumnja se da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su oni u noći između ponedeljka i utorka nesrećnog Amerikanca sa kojim su prethodno pili, izudarali po glavi pikslom, saksijama i sekirom i ukrali mu 2.500 dinara. Gavin Glim u Srbiju se doselio krajem prošle godine zbog devojke koju je upoznao preko Fejsbuka. Navodno, oni su se 1.maja posvađali, pa je on sa koferom otišao od kuće, a ona je iste večeri prijavila nestanak.

- Gavin je stalno dolazio u naš kafić na Dorćolu, bio je uvek kulturan i fin. Istina je da je voleo da popije, ali mnogo je voleo Srbe i Srbiju, svima je davao i čašćavao i voleo je sa svakim da popriča. Mnogima je i posao nudiio. Mnogo mi je žao jer je većina gledala da ga samo iskoristi. Gavine, počivaj u miru i Srbija je volela tebe - napisao je potresnu poruku jedan korisnik Instagrama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.