OPOZICIJA OD BESA VIŠE NE ZNA ŠTA DA KAŽE! Vučić konačno otkrio da li ima veze sa slučajem Jovanjica

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 15:27

OPOZICIJA OD BESA VIŠE NE ZNA ŠTA DA KAŽE! Vučić konačno otkrio da li ima veze sa slučajem "Jovanjica"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nema veze sa uhapšenim Milanom Kendijom

i da opozicija od besa više ne zna šta da kaže.

Vučić je, upitan za pisanje pojedinih medija o hapšenju pripadnika MUP-a Milana Kendije, koji je optužen u slučaju "Jovanjica 2", a kod koga su navodno pronađena pisma koja je pisao Vučiću u vezi zaposlenih u Jovanjici, rekao da nije imao nikakve veze.

- Od besa više ne znaju šta da kažu, jer ne mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažu da su izgradili pet fabrika u Priboju, a ja došao i ugasio četiri, pa nisu, nisu izgradili nijedan autoput, niti prugu. Šta drugo da kažu i rade, nego da im se umesto kokošaka čini marihuana, da im se priviđam u nečemu - dodao je on.

Vučić je rekao da nema pojma i ko zna o čemu mu je taj čovek pisao i da li mu je pisao.

- Kakve to veze ima sa celim slučajem? - upitao je on.

- Zamislite da uđete u moju kuću kada sam bio mladić pa sam imao okačenu sliku Demi Mur i onda kažete Demi Mur je umešana u njegovo kulinarsko ponašanje u Zagrebu ili Rijeci čim je njena slika u njegovoj kući. O čemu pričate? To je izraz nemoći, neznanja, nepostojanja ideja, planova, programa - naglasio je Vučić.

Rekao je da je ponosan na fabrike, kao ova u Priboju koju je otvorio.

- To je za šta živimo i radimo. Nisu nam potrebne laži, o nama govore dela, putevi, fabrike, bolnice, na kraju i plate i penzije koje nisu dobre, ali najbolje u istoriji i biće bolje i veće. Oni neka izmišljaju šta god hoće, istinu da pobede ne mogu - poručio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.