OPERACIJA POŠLA PO ZLU: Devojka (29) se PROBUDILA KAO ČUDOVIŠTE, svi su joj se smejali ZBOG JEDNE GREŠKE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPERACIJA POŠLA PO ZLU: Devojka (29) se PROBUDILA KAO ČUDOVIŠTE, svi su joj se smejali ZBOG JEDNE GREŠKE! (VIDEO)

Rejčel je požurila u bolnicu i zgrozila se kada su medicinske sestre počele da joj se smeju.

Rejčel Napijar (29) je gotovo izgubila gornju usnu kada je otišla da joj ubrizgaju botoks. Zbog stare povrede, imala je grudvicu na usni i mislila je da će botoks popraviti njenu najveću nesigurnost.

- Bilo je dobro. Otišla sam u krevet. Probudila sam se u dva ujutru i videla ono što vidite na slikama. Moje usne su dodirivale nos. Udvostručile su se. Pritisak i žarenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje sam osećala u usnama bilo je neverovatno - ispričala je Rejčel u britanskoj televizijskoj emisiji "This Morning".

- Nisu videle ništa slično ranije. Rekla sam im da imam alergijsku reakciju jer sam mislila da se o tome radi. Tri lekara su mi rekla da su mi filere zapravo ubrizgali u arteriju - rekla je Rejčel.

Nakon 72 sata Rejčelini fileri za usne razgradili su se i sve se vratilo na normalnu veličinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.