OPADA BROJ ZARAŽENIH: Pogledajte najnoviji presek stanja u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 11:59

OPADA BROJ ZARAŽENIH: Pogledajte najnoviji presek stanja u Nišu

Situacija se polako stabilizuje

Broj novozaraženih korona virusom u Nišu nastavlja da pada i u odnosu na pre nedelju manji je za skoro 150. Prema najnovijim podacima u gradu je virus potvrđen kod još 602 pacijenta.

Prvi put se lekarima zbog simptoma koji mogu da ukažu na kovid javilo 886 pacijenata, dok je kontrolu imalo 1.592 njih. Testirano je 1.185 pacijenata.

U pedijatrijskoj kovid ambulanti Doma zdravlja Niš ukupno su obavljena 274 pregleda, 150 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvih i 124 kontrolna. Urađeno je 219 testova kod dece i registrovana ukupno 84 pozitivna deteta - navode u saopštenju.

Snimak pluća urađen je kod 68 pacijenata, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku imala 602 analize.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.