ONA SE IGRA SA DUHOM Majka snimila dete (1), kaže da zna čija je to DUŠA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''ONA SE IGRA SA DUHOM'' Majka snimila dete (1), kaže da zna čija je to DUŠA! (VIDEO)

Kada je počela da je snima, tvrdi da je primetila mrlju bele svetlosti koja leti iz istog praznog mesta u koje je dete gledalo.

Majka veruje da je snimila svoju jednogodišnju ćerku kako se igra sa duhom svog pokojnog komšije dok je bio u njenom krevetiću.

Ožalošćena Džordžija Huson kaže da je videla Iris Mej kako mlati rukama u vazduhu, uprkos tome što je leđa okrenula svojoj mami.

Ali kada je počela da je snima, tvrdi da je primetila mrlju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bele svetlosti koja leti iz istog praznog mesta u koje je dete gledalo.

Dvadesetpetogodišnjakinja je bila slomljena kada je prijatelj porodice iznenada umro pre šest godina - i veruje da je Iris Mej razgovarala sa njegovim duhom.

Drugi video snimak koji je snimljen sat vremena kasnije pokazuje da devojčica ponovo gleda okolo , pre nego što padne u krevetić dok se čini da druga "kugla" leti ka kameri sa istog mesta.

Ona tvrdi da su drugi koji su videli snimak tvrdili da osećaju prisustvo muškarca u sobi koji je bio "srećan što je vidi".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.