Izvor: Blic, 02.Avg.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE NAŠA KIM KARDAŠIJAN Potencira na uskoj garderobi i pokazivanju ZADNJICE, muškarcima nije dobro!

U poslednje vreme sve češće pokazuje pozadinu, a čini se da je i te kako ponosna na ovaj deo tela, pa je non-stop u prvom planu na njenim fotografijama na društvenim mrežama.

Pevačica Maja Berović do nedavno nije bila poznata po isticanju guze, a sada je odlučila da je pravo vreme za to, malo nakon što se udala za dugogodišnjeg izabranika Alena.

Na njenom profilu na Instagramu mogu se pronaći mnoge provokativne slike, a zadnjicu je isturila gotovo na svakoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa joj obožavatelji često u komentarima ispod objava govore da je "naša Kim Kardašijan".

Folk zvezda je oduvek igrala na kartu svog seksepila, a čini se da je u poslednjih godinu dana otišla korak dalje.

Svakodnevno dobija veliki broj komplimenata na društvenim mrežama, a sigurno je da se ne libi da pokaže malo više kože, kad god je u prilici da uradi tako nešto.

Maja je nedavno prešla broj od 330.000 pratilaca na Instagramu, čime je postala jedna od naših najpraćenijih javnih ličnosti na popularnoj mreži.

Nedavno je objavila album "Viktorijina tajna", koji je naišao na odličan prijem kod njene publike, a nekoliko pesama broji višemilionske preglede na sajtu Jutjub.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.