ONA JE AMERIČKI ŠEŠELJ! Obožava Trampa, izgleda kao milion dolara i naoružana je! Upoznajte En Kolter (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE AMERIČKI ŠEŠELJ! Obožava Trampa, izgleda kao milion dolara i naoružana je! Upoznajte En Kolter (VIDEO)

Ako još uvek niste čuli za En Kolter, onda je pravo vreme da se to desi sada, jer u protivnom propuštate odličnu zabavu koja dolazi sa krajnje desnice američkih konzervativaca.

Ova mršava plavuša je, najkraće rečeno, američka verzija Šešelja. Napisala je gomilu knjiga sa uvrnutim naslovima, baš poput Šešelja, a vrlo je vešta u televizijskim debatama gde redovno svojim sagovornicima zapušava usta najbrutalnijim teorijama i konstatacijama, pritom ne menjajući izraz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lica ni za trenutak.

Podržava Trampa od početka, čak je i napisala knjigu "U Trampa verujemo" (parafraza rečenice sa dolarskih novčanica U Boga verujemo), u kojoj je, između ostalog, napisala: "Tramp je kao šekspirijanska 'luda': deluje da je grub zato što govori istinu".

Ova konstatacija je ništa prema njenim drugim stavovima na razne teme, od kojih su većina kontroverzne, poput one da je neophodno da držanje oružja ostane legalno da bi se "pravi Amerikanci odbranili od uljeza".

Ako vas zanima o čemu je reč, slobodno nastavite sa čitanjem teksta.

Kolter je, kao što rekosmo, autor deset političkih bestselera među kojima se nalaze i naslovi poput "Kako razgovarati sa liberalom (ako baš morate)" i "Demonski: kako liberali uništavaju Ameriku".

Počela je kao advokat u Njujorku, a danas je komentator konzervativnog političkog sajta Human Events, pisac, a najveći deo vremena provodi gostujući u emisijama po raznim TV kanalima i tvitujući - njen trenutni broj falovera na ovoj društvenoj mreži prešao je dva miliona!

O muslimanima

Nakon 11. septembra i terorističkog napada u Njujorku na Kule bliznakinje, Kolterova je napisala: "Moramo napasti njihove zemlje, pobiti njihove lideri i sve ih preobratiti i hrišćanstvo".

Mišljenje nikad nije promenila, čak je kasnije dodala da je Islam "kult za ljubitelje paljenja automobila" sa "tendencijom da uvek bude nasilan".

Pre pet godina izjavila je za Fols njuz: "Umesto što se raspravljamo da li je u redu opisati muslimanske teroriste kao 'muslimanske teroriste'  zašto se ne zapitamo da li je dobra ideja puštati toliko imigranata u zemlju, jer se posle desi da oni dižu ljude u vazduh kao na maratonu u Bostonu?".

O Jevrejima

Gostujući na kanalu CNBC kod voditelja Donija Dojča, koji je inače Jevrej, izjavila je da joj je želja da Amerika bude potpuno hrišćanska. Objasnila je da želi da se Jevreji preobrate u hrišćane. Dojč ju je upitao da li to znači da želi da svet bude bez Jevreja, odgovorila je:

- Ne, mi mislimo - mi samo želimo da Jevreji budu savršeni, baš kao što tvrde da jesu.

O Meksikancima

Gostujući u jednoj emisiji na TV Fjužn, izjavila je: "Ako ne želite da vas ubije ISIS, nemojte da idete u Siriju. Ako ne želite da vas ubije Meksikanac, stvarno ne znam šta da vam kažem", aludirajući na veliki broj Meksičkih emigranata u Americi među kojima ima dosta pripadnika kriminalnih bandi, ali i časnih ljudi koji pošteno i teško rade najneplaćenije poslove. U istoj emisiji odbila je da zagrli ženu iz publike koja je rekla da je ilegalni emigrant.

Ostale uvrede

Kolter ne vređa ljude samo na rasnoj i religioznoj osnovi, već i po mnogim drugim.

Tokom 2012. godine predsednika Obamu je nazvala "retardom". Kad su joj rekli da na taj način vređa ljude koji imaju određene hendikepe, odvratila je: "Ma, nek' se je*u!".

Nije ni čudo što je na svom zvaničnom sajtu okačila imena samo osam novinara kojima je "dozvoljeno da je intervjuišu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.