ON JE PRAVO ČUDO OD ČOVEKA! Pacijent koji je bio na lečenju kod Dr Stevanovića otkrio PRAVU ISTINU O NJEMU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2020, 22:05

ON JE PRAVO ČUDO OD ČOVEKA! Pacijent koji je bio na lečenju kod Dr Stevanovića otkrio PRAVU ISTINU O NJEMU (FOTO)

Reči hvale za Dr Stevanovića od pacijenta kojeg je lečio.

Iako se poslednjih dana sipa drvlje i kamenje na članove Kriznog štaba pojavio se tvit u kojem se hvali požrtvovanost direktora Infektivne klinike Goran Stevanović.

Naime jedan od pacijenata koji se lečio i izlečio od korone na Infektivnoj klinici po izlasku iz bolnice u susretu sa svojim prijateljem imao je samo reči hvale za doktora Stevanovića, a on je na svom tviter nalogu preneo njegove impresije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Infektivne klinike.

Prijatelj izasao sa Infektivne pre 3 dana,izlecen,bio prilično loše.45 minuta mi je pricao o Dr. Stevanovicu.Kaze,čudo od čoveka,ne ide kući,sa svakim pacijentom se šali,sve prati,sve zna.Terapijom vraća iz mrtvih.Kaže,od 13 dana 11 je bio u viziti,dolazio uveče,sam,stalno je tu.

— SasaT77 (@sasaT77) July 22, 2020

Prijatelj izašao sa Infektivne pre 3 dana, izlečen, bio prilično loše. 45 minuta mi je pričao o dr Stevanoviću. Kaze, čudo od čoveka, ne ide kući, sa svakim pacijentom se šali, sve prati, sve zna. Terapijom vraća iz mrtvih. Kaže, od 13 dana 11 je bio u viziti, dolazio uveče, sam,stalno je tu - napisao je muškarac na Tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.