ON JE BIO OSUMNJIČEN ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Saša Marković nedugo zatim pronađen MRTAV, komšijama bio sumnjiv

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 15:36

ON JE BIO OSUMNJIČEN ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Saša Marković nedugo zatim pronađen MRTAV, komšijama bio sumnjiv

Saša Marković bio je osumnjičen za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, a kako je danas izneto na suđenju u trenutku kada mu je radi istrage uziman DNK bio je mrtav.

Naime, on je nađen je obešen u svojoj kući. Njegovo telo pronađeno nakon što je iz državnog vrha najavljeno da će ubica biti uhapšen.

Marković je imao podebeo kriminalni dosije, a svojevremeno je bio i u zatvoru. Takođe, prema saznanjima, meštani su potvrdili da u vreme ubistva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevačice on nije izlazio iz kuće i da im je to odmah bilo sumnjivo.

- Pronašle su ga komšije, ali ono što je indikativno jeste da je izvršio samoubistvo baš kad su iz vrha države najavili da će ovaj slučaj biti rešen ubrzo. U pitanju je kriminalac, odranije dobro poznat policiji - rekao je tada sagovornik blizak istrazi.

Podsetimo, danas je u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću izvedena pisana dokumentacija kao dokaz koja ukazuje da je pre nego sto je on uhapšen za ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović status osumnjičenih imalo najmanje 15 drugih muškaraca. Sudsko veće je danas kao dokaz izvelo dokumenta koja pokazuju kako su muškarcima čija su imena pročitana, u svojstvu osumnjičenih, uziman biološki materijal za DNK analizu, a među njima je i Marković.

Takođe, danas je u sudnici otkriveno da su u sklopu istrage detaljno uzeti dokazi, čak i presvlake iz jednog taksi vozila koje se do sada nije piminjalo, a kao dokaz su izvedeni i rezultati analize telefona Jelene Marjanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAŠA JE U JEDNOM TRENUTKU BIO OSUMNJIČEN ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ? Bivši kriminalac nađen obešen u kući, pre nego što je Zoran uhapšen vodila se istraga protiv 15 muškaraca

Izvor: Blic, 11.Feb.2022

Saša Marković u jednom trenutku bio je osumnjičen za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, a kako je danas izneto na suđenju u trenutku kada mu je radi istrage uziman DNK bio je mrtav.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.