Izvor: Blic, 30.Nov.2021, 23:06

"OMIKRON" GLAVNA TEMA KRIZNOG ŠTABA Zbog novog soja čak i raspust prešao u drugi plan, a ovo su NAJVEROVATNIJE MERE

Pojava novog soja koji krenuo „na put oko sveta“ pod nazivom „omikron“, izaziva veliku pažnju javnosti, pre svega što je za samo nekoliko dana registrovan u više zemalja. Da li ima razloga za strah, ili je potrebno samo da budemo oprezni? Stručnjaci kažu nema mesta panici, imunizacija je važna kao i mere predostrožnosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRI TEME NA STOLU KRIZNOG ŠTABA! Ovo su najverovatnije mere koje će biti donete

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 05:35

Evo o čemu će biti reč na sednici koja će se održati sutra, s početkom u 15 časova..Pojava novog soja koji krenuo „na put oko sveta“ pod nazivom „omikron“, izaziva veliku pažnju javnosti, pre svega što je za samo nekoliko dana registrovan u više zemalja. Da li ima razloga za strah,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.