OLUJNO NEVREME ZAHVATILO KOMŠIJE: Potop u Zagrebu, delovi grada ostali bez struje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 22:02

OLUJNO NEVREME ZAHVATILO KOMŠIJE: Potop u Zagrebu, delovi grada ostali bez struje (VIDEO)

Večeras je Zagreb zahvatilo olujno grmljavinsko nevreme sa gradom.

Počela je padati obilna kiša popraćena jakim vetrom. Ceste i ulice su ponovo natopljene, a pitanje je kako će proći podvožnjaci u kojima se nakuplja voda.

U Zagrebu opet potop! ⛈️⛈️⛈️

Posted by Zagreb.info on Петак, 14. август 2020.

Neki delovi grada ostali su bez struje poput Savske, Kustošije i Remize.

Zagreb 8k storm video#Zagreb #storm >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #Croatia #zagrebstreet #oluja #8k pic.twitter.com/XpOTb5o2kt

— safter (@saftershop) August 14, 2020

Podsetimo, prije dve nedelje u Zagrebu je padala jaka kiša koja je prouzrokovala velike probleme. Na teren su morale izaći sve raspoložive vatrogasne snage zbog poplavljenih ulica i zgrada, a velikih problema bilo je i u prometu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Oluja u Zagrebu, delovi grada ostali bez struje VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 14.Avg.2020

Zagreb -- Zagreb je večeras nešto posle 21 sata zahvatilo olujno grmljavinsko nevreme mestimice s gradom, javlja Indeks...Kao navodi Index.hr, obilna kiša praćena je jakim vetrom...Pre dve nedelje u Zagrebu je jaka kiša prouzrolovala velike probleme, a na teren su morale da izađu sve raspoložive...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.