OKUPILI SE RESTLOVI DS-a Novinar Danasa razočaran najnovijim ujedinjenjem opozicije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 13:49

"OKUPILI SE RESTLOVI DS-a" Novinar Danasa razočaran najnovijim "ujedinjenjem" opozicije (VIDEO)

Novinar nije krio svoje ogorčenje

Đilasovci u skorije vreme na sve dozvoljene i još češće nedozvoljene načine pokušavaju da sruše vlast u Srbiji i da se ponovo dočepaju moći, kako bi nastavili sa svojim pljačkaškim aktivnostima.

Najnovija operacija koju su sproveli podrazumeva svojevrsno "ujedinjenje", koje je okupilo najgore što ova država ima da ponudi.

Novinar dnevnog lista Danas (poznat po napadima na predsednika Srbije i njegove porodice) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zoran Panović i njegov kolega Ranko Pivljanin razočarani su najnovijim potezima Dragana Đilasa i njegovih marioneta.

RAZOČARANI "UJEDINJENJEM" OPOZICIJE!

Zoran Panović: "U odnosu na Savez za Srbiju, tu fale Dveri, nema ekologa..."

Ranko Pivljanin: "OKUPILI SU SE RESTLOVI DS-A!"

Zoran Panović: "Imaju krizu liderstva pa traže nestranačkog kandidata koji će da ispunjava želje lidera partija!" pic.twitter.com/AKAS6OkqY3

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 28, 2021

Imaju krizu liderstva pa traže nestranačkog kandidata koji će da ispunjava želje lidera partija! - rekao je kolumnista dnevnog lista Danas Zoran Panović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.