Izvor: Blic, 12.Jan.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"OKRENUĆU TE NA RAŽNJU ZA SRPSKU NOVU GODINU" Šutanovac dobio skandalozne PRETNJE HRVATSKIH NACIONALISTA

"Okrenuću te na ražnju za Srpsku Novu godinu i tvojim mesom nahraniti sve beogradske pse lutalice", pretnja je upućena lideru Demokratske stranke (DS), Draganu Šutanovcu sa hrvatske adrese, tačnije Autohtone hrvatske stranke prava.

Međutim, to nije sve, jer u poruci koja je poslata Šutanovcu, stoji i "Za dom spremni" i "Smrt svim srpskim civilima".

"Koliko treba da bude nenormalan da bi ovako nešto napisao-pretio!? Bolest je opasna i uzela maha", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Šutanovac na tviteru gde je i podelio pretnje koje su mu stigle.

On za "Blic" kaže da ovo nije prva pretnja koju dobija, ali priznaje da ih često olako shvata jer dolaze sa društvenih mreža. Zbog toga je ovoga puta odlučio da sve ipak prijavi policiji.

- Sada su mi posebno skrenuli pažnju da ovakve pretnje po život na nacionalnoj osnovi ne mogu da prođu bez prijave policiji. Nacionalna, verska i rasna netrpeljivost je nedopustiva u 21. veku, ali me ovakve pretnje ne iznenađuju nakon šest godina trovanja javnosti u Srbiji i regionu mržnjom i retorikom iz devedesetih - rekao je Šutanovac za "Blic".

Na policiji je, dodaje, da utvrdi ko se krije iza ovog naloga, ali je, kaže, više nego očigledno da su nacionalisti koji vladaju u zemljama regiona ohrabrili esktremiste da otvoreno prete i delaju.

- Zadatak svih nas je da im stanemo na put i radimo na izgradnji mira i bezbednosti - rekao je Šutanovac.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac dobio pretnje "hrvatskih nacionalista"

Izvor: B92, 12.Jan.2018

Beograd -- Lider DS Dragan Šutanovac objavio je na Tviteru da su mu stigle pretnje sa hrvatske adrese - Autohtone hrvatske stranke prava..."Okrenuću te na ražnju za Srpsku Novu godinu i tvojim mesom nahraniti sve beogradske pse lutalice. Bog i Hrvati. Za dom spremni. Smrt srpskim civilima..", stoji...

Nastavak na B92...

Šutanovcu život visi o koncu? Lideru DS-a upućene jezive pretnje smrću iz Hrvatske! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 12.Jan.2018

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac objavio je na svom tviter profilu poruke u kojima mu je prećeno smrću...Pretnje su stigle iz Hrvatske, tačnije iz Autohtone hrvatske stranke prava...Pao dogovor: Evo sa kim Šutanovac ide u koaliciju za beogradske izbore!.."Gde si šugavo prase, još...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.