OKONČANA POTRAGA! Porodica bila u OČAJU ŠEST DANA: Milan pronađen u MANASTIRU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKONČANA POTRAGA! Porodica bila u OČAJU ŠEST DANA: Milan pronađen u MANASTIRU!

Građani su ozbiljno shvatili potragu, pa se desetine onih koji su Milana viđali prethodnih šest dana javilo da pomogne, ali sada kada su ga pronašli jasno je da za tim nije bilo potrebe

Milan Radin (19) iz Kaća koji je 19. oktobra otišao od kuće, pronađen je danas živ i zdrav u manastiru Slanci, potvrdila je njegova porodica oko 13 časova, saopšteno je iz Registra nestalih lica.

Još uvek nisu jasni motivi zašto je mladić šest dana bio van kuće, i zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čega je najčešće viđan u blizini nekoliko manastira u Beogradu, Pančevu i Vršcu.

Građani su ozbiljno shvatili potragu, pa se desetine onih koji su Milana viđali prethodnih šest dana, javilo da pomogne.

Javljali su se vozači autobusa, građani koji su bili u obilasku manastira, svi oni koji su prepoznali mladića sa fotografije koja je uveliko kružila Srbijom.

Upravo te informacije, gde je i kada je viđen, pomogle su porodici da u sredu pronađe Milana, i da ga vrati kući.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SREĆAN KRAJ: Tražili ga po Srbiji, a on...

Izvor: Mondo, 24.Okt.2018

Milana (19) iz Kaća, koji je"krenuo u manastir, pa nestao", građani Srbije su ozbiljno tražili. Desetine onih koji su Milana viđali prethodnih šest dana javilo se da pomogne. Srećno se okončalo...Foto: MONDO/Nataša Petrović Ilustracija..Potraga je obustavljena s srećnim ishodom jer, ispostavilo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.