OKONČANA DRAMA ŠVAJCARSKOG TRGOVAČKOG BRODA: Oteti članovi posade su dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKONČANA DRAMA ŠVAJCARSKOG TRGOVAČKOG BRODA: Oteti članovi posade su dobro!

Brod je prevozio pšenicu od Lagosa do Port Harkorta

Članovi posade švajcarskog teretnog broda koje su oteli nigerijski gusari, njih 12, među kojima su po jedan državljanin BiH, Hrvatske i Slovenije, su dobro, javljaju hrvatski i bosanski mediji.

Pročitajte i:

Švajcarska kompanija "Mašoel" potvrdila je napad na svoj teretni brod “Glarus” u nigerijskim vodama.

.

- Iako se još ne zna tačno gde su, oteti članovi posade, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni su dobro, i najvjerovatnije će otmičari za njih tražiti novac - rekli su gosti u emisiji Otvoreno na HRT-u.

Švajcarska kompanija “Mašoel Shipping” angažovala je poseban tim kako bi obezbedila oslobađanje 12 članova posade, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Slovenije u ponedeljak, potvrđujući da je slovenački državljanin među zarobljenima, preneo je portal Radio Sarajeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.