OKONČANA BLOKADA: Hrvatska prekinula blokadu graničnih prelaza, odgovor Srbije u 21 čas

Izvor: Večernje novosti, 25.Sep.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKONČANA BLOKADA: Hrvatska prekinula blokadu graničnih prelaza, odgovor Srbije u 21 čas

Granični prelazi Bajakovo i Tovarnik otvoreni za saobraćaj, bez ograničenja, javljaju reporteri "Novosti" na licu mesta.Kako javljaju naši reporteri, Hrvatska je na Batrovcima pustila prve kamione posle šest dana čekanja. Prvi kamioni koji su prešli granicu sa Hrvatskom bili su bugarskih i turskih tablica, u tranzitu kroz državu.Hrvatska novinska agencija Hina navodi da su za sav promet još zatvoreni granični prelazi sa Srbijom: Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2, Erdut i Batina.Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je na srpsko-hrvatskoj granici ponovo uspostavljen saobraćaj bez ograničenja iz Srbije ka Hrvatskoj i da je to velika pobeda za sve građane Srbije.On je dodao da je premijer Aleksandar Vučić zakazao sednicu vlade za večeras u 21 sat, te da očekuje da će se kao tačka dnevnog reda naći i ukidanje mera koje je Srbija donela kao odgovor na ekonomsku agresiju Hrvatske.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kolona na Bajakovu na izlazu 500 metara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Sep.2015, 10:33

Granični prijelazi Bajakovo i Tovarnik otvoreni su za sav promet, bez ikakvih ograničenja...Kolona teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo na izlazu duga je oko 500 metara...Za sav promet zatvoreni su granični prijelazi sa Srbijom: Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2, Erdut i Batina,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.