OGROMNE GUŽVE U BEOGRADU: Kilometarske kolone ŠIROM GRADA, savet je da NE IDETE OVUDA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGROMNE GUŽVE U BEOGRADU: Kilometarske kolone ŠIROM GRADA, savet je da NE IDETE OVUDA! (FOTO)

Kraj nedelje doneo je saobraćajne gužve u prestonicu

Kako ti inače biva, petak je doneo saobraćajne gužve u srpsku prestonicu.

Poslednji radni dan u nedelji i sneg koji pada skoro tokom celog dana doveli su do stvaranja velikih gužvi širom grada, zbog čega prestonica pliva u automobilima koji su bukvalno poređani branik do branika.

- U celom gradu je pojačana frekvencija saobraćaja - rekli su iz jednog beogradskog taksija.

Veliki broj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozila opterećuje najfrekventnije mostove glavnog grada, zbog čega je vožnja na točkovima usporena i otežana. Dosta automobila beleži se na Brankovom mostu u oba pravca, na Gazeli, kao i na Pančevačkom mostu.

Takođe, saobraćaj je usporen i zbog snežnog pokrivača koji je već uveliko krenuo da se formira na zelenim površinama, ali i čineći ulice klizave i opasnije za vožnju.

- Već 20 minuta čekam taksi. Po ovakvom vremenu i haosu u gradu nemoguće ga je dobiti - žale se mnogi sugrađani.

Usporena vožnja i dugačke kolone su i na Autokomandi, prema stadionu "Rajko Mitić", kao i na spuštanju za autoput i prema Hramu Svetog Save.

Ništa bolja situacija nije ni u Takovskoj ulici, prema Narodnoj skupštini, u Ulici kneza Miloša, Bulevaru despota Stefana, Jurija Gagarina i na Trgu Nikole Pašića.

Gužve su i na kružnom toku Slavija, u Nemanjinoj ulici, Savskom trgu i u Bulevaru Mihajla Pupina gde su kolone od kružnog toka pa sve do Brankovog mosta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.