OGLASIO SE MUŽ ŽENE KOJA MU JE PUCALA U PREPONE: Našao sam joj račun iz hotela u kom je bila sa ljubavnikom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE MUŽ ŽENE KOJA MU JE PUCALA U PREPONE: Našao sam joj račun iz hotela u kom je bila sa ljubavnikom!

Brate, nisam ja siledžija! Pre bih sebi ruku odsekao nego digao na Ajlu, rekao je Denis Sadiković, muž Ajle Sadiković, koga je ona upucala 24. jula u Sarajevu.

Kako se navodi, Ajla ga je više puta prijavljivala zbog nasilja, tog dana su se našli kako bi porazgovarali o razvodu. Žena tvrdi da je on počeo da je udara zbog čega je izvukla "tetejac" i ranila ga.

Denis je svih ovih dana ćutao, ali je sad odlučio da kaže svoju stranu priče.

- Ispadam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << siledžija, a to nisam nikada bio. Ona je išla s namerom da me ubije. Jesam joj u automobilu kojim je došla gore, pronašao dva računa iz hotela u kojem je bila s ljubavnikom. Bio sam ljut i ona se bojala moje reakcije zato i je zapucala. Da policajac nije zagalamio "lezi", ona bi i drugi metak ispalila i verovatno me ubila - kaže Denis Sadiković.

Dodaje da je Ajla njega zvala, a ne on nju kako pišu mediji.

- Tražila mi je 15.000 maraka ili automobil. A ona je došla vozilom od svog ljubavnika. Ispade ona nevinašce, a ja monstrum. Pišu mediji da je nekoliko puta ona nekoga prijavljivala za nasilje. Nijedna prijava u policiji ne postoji, kunem se - kaže Denis.

Smeta mu i što mediji od Ajle, kako kaže, prave heroinu.

- Ona je jednom bila u Avganistanu i jednom bila pohvaljena, koliko ja znam - ističe on.

Ipak, naglašava da Ajli ne želi zlo.

- Ipak sam, bolan, ja nju oženio. Voleo sam je - zaključio je Sadiković.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.