OGLASILA SE POLICIJA POVODOM TRAGEDIJE U SREMSKOJ MITROVICI: Dečak se udavio u jezeru Manđelos

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 10:59

OGLASILA SE POLICIJA POVODOM TRAGEDIJE U SREMSKOJ MITROVICI: Dečak se udavio u jezeru Manđelos

Kako pišu mediji, dečak je sa još jednim drugom bio tog popodneva na jezeru, kada se okliznuo i upao u jezero

Desetogodišnji dečak udavio se juče u jezeru Manđelos kod Sremske Mitrovice. Njegovo telo pronađeno je oko 18 sati.

- Juče oko 15 sati Policijskoj upravi Sremska Mitrovica prijavljeno je da je dečak upao u vodu manđeloskog jezera. Policajci su izašli na lice mesta, pozvali roinalčku jedinicu žandarmerije. Tokom pretrage, pronašli su i izvukli telo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz vode - kaže portparolka MUP Srbije za Sremsku Mitrovicu.

Kako dodaje, odmah je obavešteno tužilaštvo i izvršen je uviđaj, a mrtvozornik je konstatovao smrt dečaka i izdao umrlicu.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POGINUO DRUGU PRED OČIMA Dečaci se igrali na obali, Strahinja se okliznuo i upao u vodu, meštani: "Potrčali smo do brane, tražili ga, ali već je potonuo..."

Izvor: Blic, 24.Apr.2021, 08:38

Strahinja Stepanov (10) udavio se prekjuče u jezeru Vranjaš u selu Manđelos nadomak Sremske Mitrovice, kada je upao u vodu dok se igrao s drugom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.