OGLASILA SE Evo sta je Nikolija rekla o trudnoci sa Reljom

Izvor: medio.rs, 30.Jan.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE Evo sta je Nikolija rekla o trudnoci sa Reljom

Nakon brojnih spekulacija o trudnoći, reperka progovorila

Danima unazad se spekuliše o trudnoći Nikolije Jovanović. Da li je otac član “Elitnih odreda“, budući da su golupčići mesec dana u vezi, pevačica će saopštiti u ponedeljak.

 U ponedeljak sve što vas zanima o mojoj vezi sa Reljom. Stop medijskom iživljavanju i neistinama – napisala je pevačica.

Naime, prvih zajedničkih slika i razgovoru o trudnoći i vezi, biće u jednom domaćem nedeljniku.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Oglasila se: Evo šta je Nikolija rekla o trudnoći sa Reljom

Izvor: Story, 31.Jan.2015, 12:06

Nakon brojnih spekulacija o trudnoći, reperka je odlučila da progovori..Nikolija, foto: Instagram..Danima unazad se spekuliše o trudnoći Nikolije Jovanović. Da li je otac član Elitnih odreda, ili oženjeni muškarac, da li je zapravo veza sa Reljom samo farsa?..O vesti da je Nikolija trudna sa...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.