ODREĐEN PRITVOR OCU NEĐELJKA ĐUROVIĆA: Na saslušanju izjavio da se ničega ne seća

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 16:37

ODREĐEN PRITVOR OCU NEĐELJKA ĐUROVIĆA: Na saslušanju izjavio da se ničega ne seća

Prethodno je Bojica Ðurović saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu zbog sumnje da je pre dva dana lažno prijavio da je upucan policijski službenik G.V, nakon čega je tužilaštvo tražilo od suda da mu odredi pritvor.

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana Bojici Ðuroviću, ocu Nedeljka Ðurovića optuženog za ubistvo.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva, precizirala je portparolka suda Bojana Stanković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On je na saslušanju negirao da je telefonom pozivao razne službe, navodeći da se ne seća da ih je zvao jer je bio u pripit, napominjući da je revoltiran postupanjem policije u postupku koji se vodi protiv njegovog sina.

Bojica Ðurović se tereti za dva krivična dela - ugrožavanje sigurnosti i lažno prijavljivanje.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu najavilo je da će u daljem toku postupka ispitati oštećenog, eventualne svedoke i izvesti druge dokaze, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju.

Neđeljku Ðuroviću se u petak nastavlja suđenje za ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića.

On je uhapšen iste večeri i od tada je u pritvoru, mada negira ubistvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.