ODNOSI DVE ZEMLJE DOSTIŽU TAČKU KLJUČANJA: Severnokorejski lider organizuje rat protiv Južne Koreje

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2020, 10:17

ODNOSI DVE ZEMLJE DOSTIŽU TAČKU KLJUČANJA: Severnokorejski lider organizuje rat protiv Južne Koreje

Aktivno se učestvuje u pripremi da se ova akcija izvrši

Severna Koreja priprema se da uzvrati udarac Južnoj Koreji u "ratu propagadnim lecima" u kojima se osuđuju svi koji su prebegli na jug.

Severnokorejska državna agencija KCNA uzvestila je da "ogorčeni narod Severne Koreje aktivno učestvuje u pripremi akcije za masovnu distribuciju letaka u Južnu Koreju".

Organizovani severnokorejski prebezi juče su najavili da pripremaju stotine plastičnih flaša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napunjenih pirinčem, lekovima i zaštitnim maskama koje u nedelju nameravaju da spuste u more uz granicu sa Severnom Korejom.

Pjongjang je svoj propagandni materijal slao u Južnu Koreju balonima, pa ovaj "rat propagadnim materijalom" između dve Koreje traje već decenijama, a građanski rat koji je izbio 1950. godine zvanično nikada nije okončan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.