ODLUČUJUĆI TRAG U UBISTVU LANE BIJEDIĆ! Uspeli da otključaju njen telefon, OVA SLIKA JE PRESTRAVILA SVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUČUJUĆI TRAG U UBISTVU LANE BIJEDIĆ! Uspeli da otključaju njen telefon, OVA SLIKA JE PRESTRAVILA SVE!

U prethodnih skoro mesec i po potraga za počionicem ubistva punila je medijski prostor, a veštačenje telefona trebalo bi da donese odlučujući preokret.

IT stručnjaci u Nemačkoj uspeli su da otključaju telefon Lane Bijedić, devojke koja je mrtva pronađena u reci Studenčici kod Ljubuškog 6. septembra.

Telefon nesrećne devojke vraćen je u Sarajevo, a analiziraju ga istražioci Federalne uprave policije (FUP). Kako se saznaje, na telefonu je pronađena fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napravljena s vijadukta na auto-putu, ispod kojeg je telo Lane Bijedić pronađeno.

Neverovatno i zastrašujuće je da je fotografisano baš ono mesto na kojem je ribar te kobne nedelje pronašao nepomično telo 19-godišnje Mostarke i nesuđene studentkinje građevine.

Od ranije se zna da je devojka u svom neobjašnjivom i misterioznom kretanju tog dana viđena i na samom vijaduktu Studenci, kao i na putu do tog mesta od autobuske stanice u Čapljini, na koju se dovezla iz Mostara.

Telefon bi, nadaju se istražitelji, trebalo da sadrži i druge vredne podatke podatke o poslednjim danima nesrećne Mostarke, pozivima, porukama.

Pripadnici MUP-a i Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona poslednjih sedmica ispitali su na desetine i stotine osoba i pregledali nebrojene sate snimaka nadzornih kamera oko Čapljine.

Lana Bijedić četiri dana nakon smrti ispraćena je iz Mostara za Beograd, gde je potom kremirana.

BONUS VIDEO: Crna Gora je JEDINA zemlja Evrope koja je u ogromnom finansijskom riziku i preti joj "DUŽNIČKO ROPSTVO" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.