ODLUČNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšen napadač na novinara u Novom Sadu, traga se za drugim počiniocem

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 15:51

ODLUČNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšen napadač na novinara u Novom Sadu, traga se za drugim počiniocem

Napad se desio u 6.45 ujutru

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića.

- , a već oko 13.09 uhapšen je prvi napadač. Za drugim napadačem, čiji je identitet takođe poznat, se intenzivno traga, kao i za organizatorima i naručiocima, o kojima takođe imamo saznanja - rekao je ministar Vulin.

Prema njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rečima, pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu pokazali su efikasnost, a Ministarstvo unutrašnjih poslova posvećenost bezbednosti svakog građanina u našoj zemlji.

- Nasilje u Srbiji neće proći. Svako ko se služi nasiljem mora da zna da za njega postoji zakon i da postoji organizovani odgovor države. Novinari zaslužuju posebnu pažnju naše zemlje i mi i na ovaj način pokazujemo koliko nam je važno da svako u našoj zemlji bude siguran i bezbedan, a da novinari mogu nesmetano da rade svoj posao. Nikakve siledžije u tome ih neće sprečiti - poručio je ministar Vulin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen jedan od napadača na novosadskog voditelja Daška Milinovića, za drugim se traga

Izvor: Luftika.rs, 16.Apr.2021

Ministar policije republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici novosadskog MUP-a rasvetlili jutrošnji napad na novinara i radijskog voditelja Daška Milinovića.. Milinović je napadnut jutros oko 6.45, dok je jedan od napadača lišen slobode već iza 13 časova.. Ministar Vulin dodaje...

Nastavak na Luftika.rs...

Rasvetljen napad na Daška Milinovića, uhapšen napadač, za drugim se traga

Izvor: JUGpress.com, 17.Apr.2021, 10:15

BEOGRAD..Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića...„Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09 uhapšen je prvi napadač. Za drugim napadačem,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.