ODLIČNE VESTI STIŽU IZ VOJVODINE: U Kliničkom centru porođene dve pacijentkinje sa koronom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 14:14

ODLIČNE VESTI STIŽU IZ VOJVODINE: U Kliničkom centru porođene dve pacijentkinje sa koronom

U Kliničkom centru Vojvodine dve pacijentkinje koje su pozitivne na Kovid 19 porođene su carskim rezom i njihov postoperativi tok protiče uredno, a novorođenčad su takođe dobrog opšteg stanja i pod nadzorom neonatološkog tima Klinike za ginekologiju i akušerstvo KCV.

Kako je saopšteno iz KCV, dve obolele pacijentkinje porođene su juče prepodne i operativni tok u oba carska reza je protekao uobičajeno.

Kako imaju početne respiratorne tegobe i blagu kliničku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sliku, iz KCV nadaju se da će u najskorije vreme zajedno sa bebama biti otpuštene sa Klinike.

U poslednja 24 sata u tom Kliničkom centru rođeno je 26 beba - 15 devojčica i 11 dečaka, navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.