ODBIO DA RUŠI SVETINJU! Koprivica nije hteo BAGEROM NA KONAK, evo ko je prihvatio PRLJAVI POSAO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 13:50

ODBIO DA RUŠI SVETINJU! Koprivica nije hteo BAGEROM NA KONAK, evo ko je prihvatio PRLJAVI POSAO (VIDEO)

Direktor kompanije "Vilusi" Marko Daković je na kraju i srušio konak.

Građevinska firma "Vilusi" iz Nikšića angažovana je jutros da sruši manastirskog konak na Briskoj Gori pored Ulcinja.

Portal In4S je razgovarao sa bageristom M. Koprivicom koji odbio da vozi bager te firme i koji nije želio da učestvuje u rušenju konaka. Koprivica je bio kratak što je razumljivo nakon napornog dana i kilometara pešačenja.

- Jutros me je firma poslala u Ulcinj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa bagerom, ali nisu mi rekli gdje idem, ni šta treba da radim. Tek kada sam došao, vidio sam o čemu se radi - rekao je Koprivica, pa nastavio:

- Odmah sam izašao iz bagera i rekao da neću da rušim konak, niti da učestvujem u tome. Prekrstio sam se i otišao peške sa tog mesta do Ulcinja.

Koprivica bio uporan u odluci i nakon vrlo neprijatnog razgovora sa policijom napustio je to mesto, a bager je preuzeo direktor kompanije Vilusi Marko Daković koji je na kraju i srušio konak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Odbio da ruši manastirski konak: U bager sjeo direktor kompanije

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2020

Nikšićanin M. Koprivica odbio je da ruši manastirski konak u Ulcinju pa je u bager sjeo i konak srušio direktor kompanije "Vilusi" Marko Daković.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.